Yerel:
Yorum Yap Yazdır
Tuvalette doğurdu! Çöp kovasında öldürmek istedi!
Olay ile ilgili emniyet ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Bu dehşet verici olay sonrasından hamile olan bayan Kadın Doğum ve Çocuk hastanesine kaldırıldı.

Hamile A.K, Mersin Devlet Hastanesine gelerek karın ağrısı şikayetiyle muayene oldu. İddialara göre, daha sonra hastanenin tuvaletine geçen A.K, burada doğum yaptıktan sonra, bebeği çöp kovasının içinde boğarak, öldürmeye çalıştı. Bebeğin ağlama sesini duyan hastanenin güvenlik görevlileri, tuvalete girerek anneye müdahale etti. Bir süre nefes alamayan bebek, son anda kurtarılarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı.

Bu sırada hastanede bulunan A.K'nin annesi S.K. ve amcası A.K, doğuma yardımcı oldukları iddiasıyla gözaltına alındı.
Öte yandan, hastanedeki bazı kadınlar, A.K'ye bebeğini öldürmek istediği için tepki gösterdi. A.K, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. (aa)
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

İşte İstanbul'da elektrik kesintisi olacak...
Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerde 20 Temmuz'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Haberi Oku