Yaşam:
Yorum Yap Yazdır
Metrobüs Durağına Araba Uçtu! Facia'ya ramak kalmıştı..
Takla atarak zor durabilen araç Merter Metrobüs Durağında zor durabildi. Araç içindeki yolcular şoka girerken kazayı görenler faciadan zor dönüldü yorumunu yaptı. Araçta bulunan 4 kişi hafif yaralanırken metrobüs durağında kimse olmaması faciayı önledi. 

Kazada, turnike demirlerinin ok gibi saplandığı araçta bulunan Seçkin Pişkin, Ercan Birışık, Yavuz Arslan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, yaralıların yardımına koştu. Polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine de haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları vatandaşlar yardımıyla araçtan çıkartarak ambulanslara bindirdi. Yaralılardan Yavuz Arslan ve Seçkin Pişkin, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ercan Birışık (29) İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmi öğrenilemeyen bir kişi de çevredeki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
İtfaiye ekipleri herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için aracın motor bölümünü kontrol etti. Aracın hemen yanında bira kutularının bulunması ise dikkat çekti. Araç, itfaiye ve belediye ekiplerinin yardımıyla çekiciye yüklenerek olay yerinden kaldırıldı.
TURNİKELER YERLERİNDEN SÖKÜLDÜ
Kaza sonrası, aracın çarptığı metrobüs turnikeleri yerlerinden söküldü. Turnike bölümünün etrafını çevreleyen camlar da patladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, zarar gören metrobüs durağında temizlik ve onarım çalışması yaptı. Kaza sonucu yerinden sökülen turnikelerde ekipler tarafından kaldırıldı.
'ARAÇ 3-4 TAKLA ATTI"
Olayın görgü tanığı Süleyman Tanrıverdi isimli vatandaş, 'Ben üst geçitten geliyordum. Bir anda aracın 3-4 takla attığını gördüm. Eğer şuan ölmeyen varsa, yatsın kalksın dua etsin" dedi. Polis, Kazayla ilgili inceleme başlattı.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

İranlı Kadınlar da Türk Takılarını İstiyor
Söz konusu artışta özellikle altın takı ihracatının önemli etkisi oldu. İran'a yılın 6 ayında yapılan...

Haberi Oku