Yaşam:
Yorum Yap Yazdır
Bahadır Öğretmenin Kadıköy'de Öldürüldüğü Anlar
Kadıköy’de Öğretmen Bahadır Grammeşin’in bıçaklanarak öldürüldüğü p anlar güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi.

Zihinsel engelliler öğretmeni olan 31 yaşındaki Grammeşin önce dövüldüğü sonra da bıçaklanarak öldürüldüğü görülüyor. Olayın yaşandığı yerde bulunan bir kamera ise o anları kaydetti.
Bahadır Grammeşin’in bulunduğu gurubu, başka bir grup kovalıyor. Bu sırada gruptan arkada kalan Grammeşin diğer grup tarafından yakalanıyor. Ellerine ne geçirse Grammeşin’e vurmaya başlıyorlar. Bu sırada bir kişi ise bıçaklamaya başlıyor. Saldırının ardından birkaç adım atıyor ancak yere yığılarak bir daha kalkamıyor.
 Kaldırıldığı hastanede ise hayatını kaybetti. Olay sonrası 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların büyük çoğunluğu civardaki barlarda çalışan işçilerden oluşuyor.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

İranlı Kadınlar da Türk Takılarını İstiyor
Söz konusu artışta özellikle altın takı ihracatının önemli etkisi oldu. İran'a yılın 6 ayında yapılan...

Haberi Oku