Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
Instagram'ın Türkiye'de kullanıcı sayısı açıklandı

Sosyal medya çılgınlığı tüm hızıyla devam ederken Facebook ve Twitter’dan sonra ülkemizde en çok kullanılan ağların başında gelen Instagram hakkında çok önemli bir analiz yapıldı. Her geçen yaptığı yenilikler ile kullanıcıların karşısına çıkan ve bu özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekerek ülkemizde her geçen kullanıcı sayısında artış yaşayan Instagram’ın özellikle ülkemizde kullanıcı sayısının ciddi boyutlara ulaştığı yapılan araştırmalardan sonra belli oldu.
Anlık mesajlaşma programlarının ve anlık paylaşım programlarının her geçen gün giderek artmasından sonra Instagram’ı ülkemizde aktif olarak kullanan kişi sayısının 22 Milyon olduğu ve bu rakamın çok ciddi bir rakam olduğunun açıklanmasından sonra Instagram yapımcıları Türkiye hakkında son derece memnu olduğunu açıkladı.

Ülke olarak sosyal medyaya olan bağımlığın her geçen gün arttığı ülkemizde yaşanan bu gelişmeleri yakından takip eden kullanıcıların her geçen gün daha da fazla olmasından sonra Instagram’ın ülkemize özel olarak yenilikler sunması bekleniyor. Anlık fotoğraf paylaşımı olan ve kişilerin son derece aktif olarak kullandığı sosyal ağların başında gelen Instagram’da özellikle yapılan paylaşımların her geçen gün artması beraberinde yeni sorunların ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Firmanın son yaptığı güncellemeden sonra video sürelerinin uzatılması ülkemizde en çok rağbet gören uygulamaların başında gelmesine neden oldu.

Türkiye’de aktif olarak 22 Milyon kişinin Instagram hesabının olduğu gerçeğini ortaya seren firma bu rakamın birçok ülkeden çok olduğunu resmen açıkladı.
 

Anahtar Kelimeler
HaberlerTeknolojiTürkiye

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku