Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
Instagram'dan kullanıcılarına bir müjde daha

Teknolojik gelişmelerin çok hızlı yaşandığı günümüzde Instagram kullanıcılarına yeni bir haber daha geldi. Son zamanların en popüler uygulamalarının başında gelen Instagram'ın son getirdiği yenilikten sonra kullanıcılar bu uygulamanın daha çok kullanılmasına neden olmaktadır. 

Kullanıcıların son zamanlarda giderek yaygınlaşan uygulamalar arasında  ilk sırada gelen Instagram uygulamasına gelen özellikten sonra Snapchat uygulamasında en sevilen özellik artık Instagram'da da geldi. Kullanıcıların özellikle hikayeler bölümüne oldukça önem verdiği konuların başında gelen bu özellik ile birlikte sizlerde artık videolarınıza ve paylaşımlarınıza resim ve efektler ekleme şansını bulmuş olacaksınız. 

Sosyal ağların arasında kullanılan Instagram uygulamasının giderek artmasından sonra her geçen yaşanan gelişmeler kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Yapılan güncelemelerden sonra kullanıcıların merakla beklediği özelliğin hayata geçmesinden sonra Instagram kullanıcıların da artık hikayeler bölümünde yer alan kısımlara efekt ekleme fırsatını bulacaklar. 

Arkadaş olarak kullanılan platformlar arasında yer alan Instagram uygulamasının popülerliğinin giderek artmasından sonra uygulama yapımcılarının her geçen gün yenilediği özellikleri sizlere açıklamak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Uzun zamandır merak ettiğiniz Instagram uygulamasından sonra sizlerde artık Instagram uygulamasının popüler olarak kullanma fırsatını bulmuş olacaksınız. Yakın zamanda gelecek olan yenilikleri sizlere duyurmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. 

Anahtar Kelimeler
HaberlerTeknoloji

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku