Spor:
Yorum Yap Yazdır
UEFA'dan bordo mavi karar! İyi olmadı...

İki takım arasında geçen husumet daha sonuçlanmadı 1 milyon dolar teşvik vaat edildiği ortaya çıktı. Takımlar arasındaki şike davası hala sürmekte sonuçları 17 temmuzda görülcek olan davada bu konununda açılacağı söylendi.
Sarı Lacivertli ekip Trabzonspor Spor Kulübünü şike yaptığı gerekçesiyle UEFA’ya şikayet etti.UEFA Bordo Mavili kulüpten savunma istedi. 17 Temmuzda görülecek olan davada bu konunun da görüşüleceği bilgisi Fenerbahçe yayın organları tarafından duyuruldu. Fenerbahçe Kulübü, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın 24 Mayıs'taki Sivasspor Genel Kurulu'nda yaptığı, "Trabzonspor, Fenerbahçe'yi yenmesi için Sivassporlu futbolculara 1 milyon dolar teşvik vaat etti. Bu konuda eski Trabzonsporlu Semavi Öztürk, eski Sivassporlu Abdurrahman Dereli'ye bu teklifi Trabzonspor yönetimi adına yaptı" açıklamasını tüm haber ve kongre tutanakları ile UEFA'ya sundu.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Alman yıldızdan Quaresma'ya: Rakibi yok!
Almanya Milli Takımı'nın stoperi Mats Hummels, Ricardo Quaresma'nın İran karşısında attığı...

Haberi Oku