Spor:
Yorum Yap Yazdır
Galatasaray gözünü Türk pasaportu olan gurbetçilere dikti ilk transferi ise!!
 Galatasaray, kadrosunu genç oyuncularla takviye etmeye bu transfer döneminde de devam ediyor...
Özellikle Türk pasaportu oynayan ve yurt dışında top koşturan isimleri yakın markaja alan Sarı-kırmızılılar, bu gelecek vaadeden futbolculara imza attırıyor.
Galatasaray, Almanya'da Stuttgart'ta oynayan Sinan Gümüş ve Hollanda'da PSV Eindhoven forması giyen Kaan Baysal ile 5'er yıllık sözleşme imzaladığını borsaya bildirdi.

SÖZLEŞME DETAYLARI
20 yaşındaki Sinan Gümüş, ilk yıl için 500 bin euro sabit ücret ve 5 bin euro maç başı ücret alacakken, genç oyuncunun alacağı sabit ücret her yıl için 50 bin euro artış gösterecek.
18 yaşındaki Kaan Baysal ise ilk sezonunda Galatasaray'dan 150 bin euro sabit ücret ve 5 bin euro maç başı ücreti alacak. Kaan'ın ise yıllık ücreti her yıl 25 bin euro artış gösterecek.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Alman yıldızdan Quaresma'ya: Rakibi yok!
Almanya Milli Takımı'nın stoperi Mats Hummels, Ricardo Quaresma'nın İran karşısında attığı...

Haberi Oku