Spor:
Yorum Yap Yazdır
Faruk Ilgaz son kez Fenerlilerin omuzlarında ebedi yolculuğa çıktı..
 Dün sabah hayatını kaybeden Faruk Ilgaz için bugün Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde tören düzenlendi.İşte detaylar...
Dün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin efsane başkanı Faruk Ilgaz için bugün Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde tören düzenlendi. Tesislerde düzenlenen törene Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkan vekili Abdullah Kiğılı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Faruk Ilgaz'ın her zaman desteklerini gördüğünü belirterek, "Her zaman bize desteğini ve yardımlarını gösterdi. Başkan Faruk Ilgaz iyi günde de kötü günde de yönetimin yanında oldu. Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarının ve Fenerbahçe'nin başı sağ olsun" dedi.

Faruk Ilgaz, Şakirin Camii’nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Sahray-ı Cedid Merdivenköy Aile Kabristanı’nda toprağa verilecek.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Alman yıldızdan Quaresma'ya: Rakibi yok!
Almanya Milli Takımı'nın stoperi Mats Hummels, Ricardo Quaresma'nın İran karşısında attığı...

Haberi Oku