Siyaset:
Yorum Yap Yazdır
Rusya: Kırım Artık Bizim, Ayrılması Söz Konusu Değil
Rusya'dan Kırım konusunda bir açıklama geldi. Kırım'ın artık Rusya'nın bir parçası olduğunu belirten Peskov, tartışılmasının bile karşısında olduklarını belirtti.

KIRIM'DAN VAZGEÇİN ARTIK  AÇIKLAMASI

 Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Kırım'ın Rusya'nın bir parçası olduğunu ortaya koyarak , Ukrayna'ya geri verilmesinin tartışmaya dahi açık bulunmadığı belirtti .

RSN Radyosu'na konuşan Peskov, Ukrayna Dışişleri Bakanlığı'nın, "Kırım'ın Ukrayna'ya geri dönmesi, Moskova ile ilişkilerin normale dönmesi için şartlardan biri" açıklamasına yanıt verdi.

Peskov, "Kırım, Rusya'nın bir parçasıdır. Geri verilmesi, el değiştirmesi ve diğer manipülasyonlar tartışmaya dahi açık değil" ifadelerini kullandı.

Ukrayna'nın doğusundaki gelişmelerin Rus özel kuvvetleri tarafından yakından takip edildiğini ifade eden Peskov, "Kırım'ın güvenliği, diğer bölgelerde olduğu gibi lazım gelen seviyede sağlanıyor" diye belirtti .

Kırım'da, 16 Mart'ta yapılan referandumla tek taraflı bağımsızlık ilan edilmiş ve Rusya'ya bağlanmak istedikleri açıklanmıştı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 21 Mart'ta, Kırım'ın ve Sivastopol'ü Rusya'ya bağlayan anlaşmayı imzalamıştı.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Kılıçdaroğlu CHP'nin seçim bildirgesini...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ATO Kongre Merkezi'nde partisinin Seçim Bildirgesi ve Aday Tanıtım...

Haberi Oku