Siyaset:
Yorum Yap Yazdır
AK Parti'nin adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan!...
 Başbakan yardımcısı Bülent Arınç İstanbul'da katıldığı bir dizi programda ağustos ayında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili ilk defa net bilgiler verdi.

Başbakan Erdoğan'ın istişare toplantıları yaptığı sırada açıklama yapan Arınç adayımız büyük ihtimalle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır dedi. 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “1 Temmuz Salı günü Allah kısmet ederse,  bir mani olmazsa, Sayın Başbakanımızın adaylığı herhalde büyük bir ölçüde açıklanmış olacak. Biz öyle arzu ediyoruz. Konuştuğumuz, görüştüğümüz bütün arkadaşlarımız, Sayın Başbakanımızın istişare ettiği her kesim, kendisinin  cumhurbaşkanı adayı olması noktasındaki görüşlerini bildirdi. Bir tek şey kaldı, o da Sayın Başbakanımızın bu konuda takdirleri”     dedi.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Kılıçdaroğlu CHP'nin seçim bildirgesini...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ATO Kongre Merkezi'nde partisinin Seçim Bildirgesi ve Aday Tanıtım...

Haberi Oku