Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Sonunda O da kurtuldu biz de...
 Şahin Kendirci O Ses Çocuklar'ın şampiyonu oldu. Şahin Kendirci daha önce ATV ekranlarındaki çocukların yarışmasına çıkmıştı ardından O Ses Türkiye'ye son olarak da O Ses Çocuklar'da yer aldı. Şahin Kendirci yarışma yarışma gezdi sonunda şampiyon oldu. İbrahim Kendirci dün akşam Gülüm Benim ile şampiyon oldu.

 Hadise'nin takımında yer alan İbrahim Kendirci sonunda şeytanın bacağını kırdı. İbrahim ile birlikte Hadise'de şeytanın bacağını kıran isim oldu. Çünkü O Ses Türkiye yarışmasının jürisi olduğundan itibaren sürekli kaybeden Hadise bu kez kazanan taraf oldu.Star TV'de Acun Ilıca'nın yönetiminde, şarkıcılar Hadise, Murat Boz ve Mustafa Ceceli'nin jüri üyesi olduğu O Ses Çocuklar'ın dün geceki final bölümünde yarışmacılar hünerlerini sergiledi.
 
Adana'dan katılan Şahin Kendirci, daha önce yarı finale kadar çıktığı Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin ardından, O Ses Çocuklar'da da "Hayatı Tesbih Yapmışım" türküsüyle övgüyü hak eden bir performans sergilemişti.
 
İBO'NUN "GÜLÜM BENİM" ŞARKISIYLA KAZANDI
 
Final'de İbrahim Tatlıses'in "Gülüm Benim" parçasını seslendiren Küçük Şahin, birinci olarak yarışmayı kazanan isim oldu.
 
Şahin Kendirci grubunda olduu için Şarkıcı Hadise de ses yarışmasında ilk kez kazanmış oldu.


Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku