Magazin:
Yorum Yap Yazdır
O ünlü apar topar hastaneye kaldırıldı..
 Dila Hanım'dan sonra Paramparça dizisiyle ekranlara gelen Erkan Petekkaya sette bir anda fenalaştı. Pettekkaya uzun süre ağrılarına dayanarak sahnesine devam etti ama ağrılara daha fazla dayanamayınca hastaneye kaldırıldı.

 Erkan Petekkaya son günlerde sıkıntılı günler geçiriyor. Önce oğlunun yediği yemekten zehirlenmesi üzerine kötü günler geçirdi ardından da kendisi dizi setinde rahatsızlandı. Taş düşüren yakışıklı oyuncu çektiği acılar sonrası hastaneye kaldırıldı.

 Paramparça dizisiyle bir kez daha izleyici karşısına çıkan Erkan Petekkaya dizi setinde aniden rahatsızlandı. Geçen hafta oğlu Cano'nun yediği yemek sonrası hastanelik olmasından sonra kendi de dizi setinde rahatsızlandı. Çekimleri yoğun bir şekilde devam eden dizi setinde aniden rahatsızlanan ve dayanılmaz Ağrılar çekmeye başlayan Petekkaya, acil olarak Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Sahnesini bıraktı
Sete geldiği zaman rahatsızlığı başladığı halde uzun süre ağrılarına direnen Petekkaya, daha fazla dayanamayınca sahnesini bırakmak zorunda kaldı. Hastanede yapılan tahlil ve tetkiklerde Petekkaya’nın ağrılarının böbrek taşı düşürmesinden kaynaklandığı ortaya çıktı. Petekkaya’nın tedavisi acil serviste verilen ağrı kesicilerle devam ediyor.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku