Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Ne oldum değil ne olacağım demeli..
 Uyuşturucu davası yüzünden ceza evinde tutuklu olan Deniz Seki kendisini ziyaret etmek isteyen Bayhan ile görüşmeye olumlu yanıt verdi. Bayhan sahne aldığı mekanda Deniz Seki'ye destek vermişti ama yıllar önce aynı desteği görememişti Deniz Seki'den..

 Deniz Seki hayatının zor anlarını yaşarken sanatçı arkaşlarının desteği sürekli yanında olan Deniz Seki'ye bir destek de yıllar önce ceza evine girip çıktığı için söylemediği kalmayan Bayhan'ın ziyaretine olumlu yanıt verdi. Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki’ye ziyaretçi akını sürüyor. Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi A-1 koğuşunda iki kişilik odada tek başına kalan ünlü şarkıcıyı önceki gün de kardeşi Serkan Seki ve menajeri Özgür Aras ziyaret etti. Aras, ziyareti sırasında, Seki’nin 2003 yılında düzenlenen “Popstar” yarışmasından “cinayetten hüküm giydiği” gerekçesiyle çıkartmak istediği Bayhan’dan da bir mesaj iletti. 
Bayhan’ın kendisini ziyaret etmek istediği haberini veren Aras, Deniz Seki’den aldığı yanıtı çıkışta habercilerle paylaştı: “Bayhan Bey bizi aradı, görüşmek istediğini söyledi. Henüz bir müracaatta bulunmamış ama ben şimdiden Deniz Hanım’a ilettim. O da ‘Ne zaman isterse gelebilir’ dedi.” HÜRRİYET

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku