Magazin:
Yorum Yap Yazdır
İki çocuk evlendi büyükler zil takıp oynadı..
 Bursa'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Biri 13 yaşında diğeri 16 yaşında çift evlendi. Küçük Gelin derken küçük damat da eklendi ne yazık ki haberlerin manşetlerine. Çocuk yaşta biri gelinlik giymiş biri damatlık sonrada nikah kıyıldı. Evcilik oyunu gibi olan bu evlilik bugün Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Bursa'da yşanan o olay bugn Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Çocuk yaşta denecek iki genç evlendi ve bugün dünya evine girdi. Küçük Gelin sorunu ile savaşan Türkiye bugün küçük damat ile sınav oldu.

Çocuk yaştaki evliliklere bir yenisi daha eklendi. Bursa’da 13 yaşındaki C.Ş., ailesi tarafından kendisinden 3 yaş büyük, aynı mahallede oturan komşularının kızı N.P. ile evlendirildi. Aileler evliliğe onay verirken, bir de düğünde göbek attılar.

Merkez Yıldırım İlçesi’nde çadırda kalan iki aile, aralarında 'beşik kertmesi' yaptıkları çocukları C.Ş. ile N.P.’yi mahallede yaptıkları düğün ile evlendirdi.

N.P.’nin gelinlik giydiği düğün, bir gece öncesinden kına gecesi organize edilerek başladı. Sabaha kadar eğlenen davetliler, bir sonraki gün gelin almaya gitti.

 

OYNAMAKTAN SIKILAN DAMAT 'ARKADAŞLARIMIN YANINA GİDİYORUM' DEYİNCE ZOR ANLAR YAŞANDI
Ardından mahalle arasında düzenlenen düğünde, gelin ve damat karşılıklı olarak dans edip, göbek attı. Bir ara oynamaktan sıkılıp, "Arkadaşlarımın yanına gidiyorum" diyerek düğün alanından ayrılan küçük damat, güçlükle ikna edilerek getirildi.

Gelin ile damat arasındaki yaş ve boy farkının kendileri için önemli olmadığını söyleyen aileleri, "Biz çocuklarımızı birbirlerine sadık kalmaları için yaptığımız düğün ile evlendirdik. Erkek tarafı başlık parası dahi ödedi. Çocuklarımızın resmi nikahlarını yaşları tutunca kıyacağız" dedi.


 
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku