Magazin:
Yorum Yap Yazdır
İbretlik bir ölüm..
 Eskişehir 'de şok bir olay yaşandı. Uyuşturucu madde alarak hayatını kaybeden gencin cesedi sokak ortasında kaldı. O cesede yaşları 9-15 aralığında olan çocuklar saatlerce baktı. 25 yaşındaki o gencin ölümünün bonzaiden olduğu sanılmakta. Ölüm nedeni ancak Adli Tıp Raporundan sonra çıkacak.

 Eskişehir'de meydana gelen olayda 25 yaşındaki genç sokak ortasında ölü bulundu. Daha önce de bir çok kez uyuşturucu yüzünden sabıkası olan gencin ölümü akıllara Bonzai'yi getirdi. Son zamanlarda çok sık gündeme gelen Bonzai'nin gencin ölümüne neden olduğu iddia edildi. O ceset sokak ortasında saatlerce üstü açık bir şekilde kaldı.

 Eskişehir'de sokak ortasındaki o ceset saatlerce kaldı. 25 yaşındaki Emre Ç.'ye ait olduğu öğrenilen kişinin ölüm nedeninin uyuşturucu madde olduğu sanılmakta. Boş arsada bulunan o cesedin üstü saatler açık bir halde kaldı ve çocuklar izledi.

Eskişehir’de, uyuşturucu madde kullanmaktan suç kaydı bulunan bir kişinin boş arsada cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Servis ve polis ekiplerine Sütlüce Mahallesi 2. Yayla Sokak’ta bulunan bir boş arsada hareketsiz birinin bulunduğu ihbarı geldi. Bunun üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri, Emre Ç. (25) isimli şahsın olay yerinde hayatını kaybetmiş olduğunu tespit etti.
Uyuşturucu madde kullanmaktan 4 adet suç kaydı bulunduğu öğrenilen Emre Ç.’nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan, üstü açık vaziyette uzun süre olay yerinde kalan cesedi, yaşları 9 ila 15 arasında değişen çocuklar da dakikalarca izledi.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku