Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Cem'den ince gönderme...
 Son günlerde gündemi meşgul eden Osmanlıca dersinin zorunlu hale gelmesi tartışmalara neden olurken bu duruma kayıtsız kalmayan bir isim de Cem Yılmaz oldu. Cem Yılmaz sosyal medyada öyle bir twit attı ki bu zorunlu Osmanlıca tartışmasına göndermeydi..

 Son günlerde özel hayatıyla yaşadığı aşk ile gündeme gelen Cem Ylmaz'ın sosyal medyada yayınladığı twit ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'da bugün attığı 'Tweet' ile 'Osmanlıca ' tartışmasına dahil oldu. 
Ünlü komedyen, abisi Can Yılmaz'ın doğum gününü " Kıymetli abim Can hocanın 46.sene-i devriyesini idrak ettiğimiz bu günde kendisine nice yıllar diliyorum. Abilerin abisi :)" mesajıyla kutladı. 

Can Yılmaz'ın teşekkürü ise böyle oldu: Şeker-güzar biraderim, malümatım oldu ki sene-i tevellüd tebrikiniz olmuş. Ahde vefa ile beni ziyadesiyle memnun ve bahtiyar ettin"  


 

 

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku