Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Cem Özkan'ı yalanladı ve..
  Cem Yılmaz kanseri yenen Özkan Uğur'un o açıklamalarına hızla cevap verdi. Özkan Uğur kanseri Cem sayesinde yendim demesi üzerine Cem Yılmaz'dan cevap gecikmedi. Cem Yılmaz bu haberleri yalanladı.

Ünlü Showmen Cem Yılmaz'ın yakın dostu Özkan Uğur kanseri yendi ve bu konuda Cem Yılmaz'ın sayesinde atlattığını söyledi. Cem Yılmaz sadece güldürmüyor hayata renk katıyor. Cem Yılmaz'ın dostuluğu sayesinde kanseri yenen Özkan Uğur çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

Özkan Uğur'un hayranları çok bildiğiniz gibi. Cem yılmaz'ın pek Yakında filminde de rol alan Özkan Uğur kanser hastasıydı ve kanseri yendikten sonra CEm Yılmaz'a teşekkür niyetinde onun sayesinde yendim dedi. Cem Yılmaz'da bu sözden sonra onu bir cevap yazdı. Tüm detaylı bilgiler aşağıdaki makalede. Kendini çok iyi hissettiğini söylediğini öğrenince çok sevindik.  
 
Twitter hesabından açıklamalar yapan Cem Yılmaz, “Kanseri Cem sayesinde yendim, bu haber doğru değildir. Siz müspet ilimden şaşmayın :)) Böyle dekman bir sözü Özkan abi söylemez ! Zakkum Cem” dedi.

'KANSERDEN ONUN SAYESİNDE KURTULDUM'

Bir süre önce lenfoma tedavisi gören ve hemen ardından Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında ’ filminde rol alan Özkan Uğur, “Cem’in filminde olmaktan gurur duyuyorum. Cem Yılmaz sayesinde ve onun ilgisi sonucu hastalığımdan kurtuldum ve kendimi çok iyi hissediyorum” diye konuştu.

Özkan Uğur’u ‘Pek Yakında’nın kadrosuna dahil eden Cem Yılmaz, MFÖ’nün daha önceki konserlerinde de sahneye çıkıp  eşlik etmişti.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku