Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Yasak aşkın sonu..
Yalova'da meydana gelen o olay herkesi şok etti. Bir arabanın içinde bulunan bir erkek bir kadın cesedi bulundu. İddiaya göre o cesetler yasak aşkın hazin sonu. Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde bir Otomobil içerisinde pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre bir araç içerisinde 2 ceset bulunduğu ihbarını alan Yalova Jandarması, Tavşanlı Top Sahası mevkiindeki otluk alana geldi.Bir araç içerisinde kafasından vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi ile karşılaşan jandarma, soruşturmayı derinleştirdi. Otomobilin Sakarya'dan kiralandığı ve cesetlerin ise Sakarya nüfusuna kayıtlı Ümit Can Aydoğdu (27) ve Demet Akbaş (25) olduğu tespit edildi.

GENÇ KADININ AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Öte yandan her iki gencin de evli olduğu, Demet Akbaş'ın eve gelmemesi üzerine perşembe günü Sakarya Jandarması'na giden ailesinin kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi.
Otomobilde bulunan Akbaş'ın ellerinin bir tülbentle direksiyona bağlandıktan sonra Aydoğdu tarafından pompalı tüfekle öldürüldüğü, daha sonra şahsın pompalı tüfeği kendi kafasına dayayıp bir el ateş ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Aydoğdu'nun Akbaş'ı sevdiği ve genç kadının bu ilişkiye olumsuz baktığı iddia edilirken, jandarmanın olayla alakalı tahkikatı sürüyor.


Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku