Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Uyarı veren Meteoroloji İstanbulda AKOM'u alarma geçirdi!!
 İstanbul ’da 18 Ağustos Pazartesi günü hava durumu nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahminini açıkladı. Meteoroloji’nin verdiği bilgilere göre İstanbul’da pazartesi günü kuvvetli sağanak yağış meydana gelecek.

En düşük sıcaklık 23 derece olurken en yüksek sıcaklık 29 derece olacak.
AKOM sağanak yağışlar hakkında şu açıklamayı yaptı: 

Meteoroloji'den yapılan uyarı doğrultusunda AKOM'un alarma geçerek tüm birim yetkililerini toplandığı, Ana arterler ve yollarda mazgal temizleme, kanal açma çalışmaları yapıldığı, yaprak ve poşetlerden tıkanan yağmur suyu kanallarının temizlendiği belirtildi. Muhtemel su baskını olabilecek alt geçit ve yollarda tedbirler alındığı da açıklamada yer aldı. Açıklamanın sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, İSKİ, Park Bahçeler, Atık Yönetimi Müdürlü ekiplerinin 2.150 personel, 1.020 araçla olumsuzluklara karşı hazır bekletildiği bilgisi de verildi.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku