Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Paris'te Öldürülen 3 Terörist İçin 4 MİT Personeline Tutuklama İstemi
Geçtiğimiz yıl 9 Ocak tarihinde Paris'te  Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez isimli üç terörist kadın öldürülmüştü. Yıl sonunda ise hükümeti devirme planı kapsamında internete çok sayıda ses kaydı sürülmüştü. Bu ses kayıtlarında öldürülen üç terör örgütü PKK'lı ile ilgili de detaylar bulunuyordu. 

ÖLDÜRÜLEN 3 PKK'LI İÇİN 4 MİT PERSONELİNE DAVA

 Fransa'nın başkenti Paris'te geçtiğimiz yıl öldürülen 3 PKK'lı kadının aileleri, suikast talimatını verdiği iddiasında bulundukları 4 MİT elamanı için tutuklama talebinde bulundu.
AİLELERİ MİT PERSONELLERİNİN TUTUKLANMALARINI İSTİYOR

Fransız haber ajansı AFP'nin haberine göre 9 Ocak 2013'te Paris'te öldürülen Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez'in aileleri, soruşturmayı yürüten Yargıç Jeanne Duye'ye başvurarak, dört MİT elamanı için uluslararası tutuklama emri çıkarılmasını istedi.

Haberde, tutuklanması istenen isimlerin geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanan 'gizli' ibareli belgede isimleri bulunan MİT yetkilileri O.Y., U.K.A., S.A. ve H.Ö. olduğu kaydedildi.

SES KAYDI O DÖNEM İNTERNETE VERİLMİŞTİ

Belgenin ortaya çıkmasından hemen önce, Güney’e ait bir ses kaydı da internet ortamında paylaşılmıştı. 12 Ocak’ta yayınlanan kayıtta, iddiaya göre MİT üyeleri oldukları ifade edilen iki kişi, Güney ile bir görüşme esnasında kendisinden cinayet planlarını dinliyordu.
 
AİLENİN AVUKATI TUTUKLAMA ŞANSLARININ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR

Ailenin avukatı Antoine Comte de siyasi cinayetlerde her zaman emri veren bir devletin olabileceğini ama ortada bir kanıt olmayacağını vurgulayarak, "Oysa şimdi burada böyle bir şansımız var." dedi. Compte, soruşturmada sonuna kadar giderek emri veren sıralı amirleri ortaya çıkarmak gerektiğini belirtti.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku