Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Miras İçin İki Kuzenini Taciz Etti
19 yaşındaki O.A. gittiği mahkemede kuzenlerinin cinsel tacizini anlattı. Bu olay mahallede büyük olay yarattı. Mahalleliler aileye tepki gösterdiler.

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, 19 yaşındaki O.A.'nın kendi evlatlarına taciz ettiğini  Fatma A. (55) o çocuğun annesi ile olan miras kavgası sonrası götürüldüğü karakolda söyledi. Bu şok olay sonrası o kişi tutuklandı.
Fatma A. (55), bitişikteki evde oturan eltisi Feriştah A. arasında miras sebebiyle yaşanan kavga karakolluk olunca ifade veren kadınlardan Feriştah A.'nın söyledikleri kan dondurdu.kayınpederlerinden miras olan evler için 19 yaşındaki O.A., amcasının oğlu U.A. (5) ile kızı A.A.’ya (7) taciz ettiği iddia edildi.Bu olay Yatağan İlçesi’nde Madenler Mahallesi’nde meydana geldi.Bu itiraf sonrası neden bu kadar süre bunu söylemediğini kadın itiraf etti.
Feriştan A.’nın bu ifadesi üzerine harekete geçen jandarma, U.A.’yı dün çalıştığı Bodrum’daki otelde yakalayıp, gözaltına aldı.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku