Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Emrah Barlakın'ı Öldüren Polise Ömür Boyu Hapis Cezası
İzmir'de ehliyetsiz olarak araç kullanan Erhan Barlak'ın karıştığı trafik kazası sonrası olaylar çıkmış ve Erhan Barlak'ın ağabeyi Emrah Barlak çıkan kavgada polis memuru tarafından vurularak öldürülmüşdü. Çok sayıda da yaralnın olduğu olayla ilgili mahkeme kararını verdi.

Bir trafik kazasının ardından çıkan hararetli tartışmada polis ekibine direnen bir kişi Emrah Barlakın ölümüne ve dört kişinin de yaralanmasına sebep olan kasten adam öldürme ve yaralama suçundan dolayı amür boyu hapis cezasına çarptırıldı

İzmir'de 2 yıl önce meydana gelen olayda, polis ekip otosuna çarpan ehliyetsiz sürücü Erhan Barlak'ın ağabeyi Emrah Barlak'ı çıkan tartışmada tabancayla öldürüp, 4 kişiyi de yaralamakla suçlanan polis memuru İmran Kahya'nın yargılanmasına devam edildi. Savcı, sanığın suçu kasten öldürme değil olası kasıtla işlediğini belirtip, ömür boyu ve 31 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilirken, duruşma karar için Eylül ayına ertelendi.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku