Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Çorlu'daki Büyük Yangın Söndürüldü
Çorlu'da çıkan büyük yangına çok sayıda araç ve ekip müdahele etti. 6 saat boyunca süren yangında kimyasal ürün fabrikası küle döndü. Yangını söndürmek için 22 araç aralıksız müdahale gerçekleştirdi.

Tekirdağ'ın Çorlu kazasında bir kimyasal ürün fabrikasında sabah çıkan yangın, 6 saat sonunda söndürülürken, duman nedeniyle Çorlu Çerkezköy yolu bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Olay, Tekirdağ'ın Çorlu kazasında Çerkezköy yolu üzerinde bulunmakta olan fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hacı Şermet bölgesinde bulunmakta olan kimyasal ürün fabrikasında henüz anlaşılamayan nedenle yangın çıktı. Fabrikadan dumanların çıktığını gören güvenlik görevlisi hemen itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yoğun duman nedeni ile fabrika içine girmekte zorluk yaşadılar. 22 araçla müdahale edilen yangın 6 saat sonra söndürüldü. İlk başlarda sadece dumanların yükseldiği fabrika bir anda fabrikayı saran alevlere teslim oldu. Yoğun duman nedeni ile trafiğe kapanan Çorlu Çerkezköy yolu 2 saat sonra kontrollü olarak açıldı.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku