Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Balıkesir'de maden ocağından kara haber 2 madencimiz..
 Soma'da meydana gelen maden faciasının üzerinden daha kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen yüreklerdeki yangın hala devam ediyor. Soma'nın acısı tazeyken bugüne ateş düşüren haber Balıkesir'den geldi. Balıkesir'de maden göçüğü yaşandı ve iki işçimiz hayatını kaybetti.
 Maden ocaklarından gelen acı habere bir yenisi daha eklendi. Balıkesir'de meydana gelen göçükte iki kişi hayatını kaybetti. Soma'nın acısı henüz çok tazeyken bir acıda Balıkesir'den geldi. Balıkesir'de akşam saatlerinde meydana gelen göçükte 2 kişi hayatını kaybetti.

 Balıkesir'in İvrindil ilçesin Gözcüçayır köyündeki göçükte iki işçi hayatını kaybederken iki işçide yararlı olarak kurtuldu.Saat 21.00 sularında meydana gelen göçükte 35 yaşındaki Mehmet Tunç ve 32 yaşındaki Ramazan Baranç hayatını kaybetti. İftar için bölgede bulunan Balıkesir Valisi ise olay yerine giderek bilgi aldı. 
MADENLERDE ÖLÜMLER DEVAM EDİYOR

Balıkesir'in İvrindi ilçesine bağlı Gözcüçayır köyü yakınlarında bulunan bir madende göçük meydana geldi. Göçük sonucu 2 işçi hayatını kaybetti, 2 işçi de yaralandı.

İvrindi Gözcüçayır köyü yakınlarında bir madende, saat 21.00 civarında meydana gelen göçükte, madende çalışan Mehmet Tunç (35) ve Ramazan Baranç (32) hayatını kaybetti. Ramazan Argun ve İsmail Manay isimli 2 işçi ise göçükten yaralı olarak kurtarılarak İvrindi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. afad ve UMKE ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Öte yandan, bu akşam İvrindi'de bir iftar davetine katılan Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, göçükle ilgili bilgi almak için olay yerine gitti.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku