Güncel:
Yorum Yap Yazdır
2 yaşındaki çocuklara görülmedik işkence! Döve döve yemek yedirdi..
 Kreşte çocuklara dayak zoru ile yemek yedirme. Kreşte çocukları döven bakıcılara ne kadar ceza veriliyor? Kreşte çocuklara dayak mı atılıyor? Bugün gündeme gelen bir videoda İran'daki özel bir kreşte 2 yaşındaki küçük çocuklara dayak zoru ile yemek yedirildiği görüldü. Çocuklara tokat ve yumruk atan kadın yetmiyormuş gibi birde saçlarından sürükledi.


Kreşte dayak zoruyla yemek! Günün en tepki çeken haberi İran'dan geldi. İran'daki bir kreşte bakıcı kadın 2 yaşındaki bir çocuğa dayak ata ata yemek yedirdi. Görüntülerde görünen kadın 2 yaşındaki çocuğun burnunu sıkarak önce yemek yediriyor daha sonra 2 yaşındaki erkek çocuğuna yumruk ve tokatlar savuruyor. Bakıcının elinden kurtulmaya çalışan çocuğu bakıcı saçından sürükleyerek hızlıca ileriye atıyor.

  İran'da bir kreşte 2 yaşındaki çocuklara dayak zoru ile yemek yediren bakıcı kadın herkesin kanını dondurdu. 2 yaşındaki minik çocuklara arka arkaya tokat atan kadın çocukların saçlarından tutup zalimce çocukları sürüklüyor. İran'da vuku bulan bu olay herkesin tepkisine neden oldu. 

İran'da özel bir kreşte çalışan kadının bir çocuğa şiddet uygulayarak yemek yedirmesi ülkede büyük tepkiye neden oldu.

Cep telefonuyla gizlice çekilmiş videoda, kreşteki görevli kadın bir çocuğu zorla yere yatırıp dayak atarak yemek yedirmeğe çalışırken görünüyor. Görüntüde, ayaklarıyla, yere yatırdığı çocuğun ellerini ve ayaklarını tutan kadın, bir eliyle çocuğun burnunu tutup diğer eliyle zorla kaşığı çocuğun ağzına sokuyor.

Kreşte hademe olarak çalışan kadın, zorla yemek yedirdiği çocuğa dayak atmaktan da kaçınmıyor. Okuldaki bir diğer çalışan tarafından gizlice çekilen görüntünün sosyal medyada yayınlanması, yetkilileri harekete geçirdi.

Ülkenin kuzeyindeki Erdebil şehrinde bulunan kreş kapatılırken, mahkemeye çıkarılan kreş müdürü ve görüntüdeki kadın tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edildi.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku