Makale:
 
ÜLKEMİN KURTULUŞUNU 28 ŞUBAT’A BORÇLUYUZ(!)
 
 
 
 
 
Kendim hiç yorum katmayacağım…
 
 
Gazeteci Seda Çakmak’ın bir haberini aktaracağım size…
 
 
Bir belge yayınlamış star gazetesinde…
 
 
Buyurun bakalım…
 
 
*
 
 
K.K.K EGE ORDU KOMUTANLIĞI
 
 
NARLIDERE İZMİR…
 
 
İSTU:3590-56-97/435
 
 
KONU: TEBLİGAT
 
 
MUH.YZB. Niyazi BUDAK
 
 
……………
 
 
TSK’'Türkiye Cumhuriyetini koruma ve kollama' görevinin yanı sıra, mensuplarının da geleneksel ordu değerleri olan; Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkmak, çağdaş yaşam şartlarına uyum sağlamak, ülke ideallerini gerçekleştirmeye özen göstermek ve orduya gönülden bağlı olmak ve bu değerlere aileleri ile birlikte uyum göstermek zorunluluğu vardır. Eşinizin türbanlı kıyafetle dolaşmaya devam etmesi geleneksel ordu değerlerini hiçe saydığınız, mevcut emirlere itaat etmediğiniz ve çağdaş yaşamın şartlarına direndiğiniz anlaşılmaktadır.
 
 
Ayrıca ülkeyi bölmeyi amaçlayan irticai akımların sembolü olan türbanlı kıyafetin eşiniz tarafından kullanılması bu fikirleri benimsediğiniz ve bilinçli olarak bu düşüncenin propagandasını yaptığınızı ortaya çıkarmaktadır. TSK mensubu bir subayın eşine yakışmayan, çağdaş yaşam koşullarına ters olan bu kılık ve kıyafetin kullanılmaya devam edilmesi halinde hakkınızda işlem yapılacağının bilinmesini ve gereğini rica ederim.
 
 
İmza
 
 
YB. Kemal Gönüldaş
 
 
VE…
 
 
Balyoz davası tutuklu sanıklarından Albay Kemal Gönüldaş'ın gönderdiği uyarı yazısından 3 ay sonra ise sicil notu 96 olan Niyazi Budak disiplinsizlik nedeniyle TSK'dan atılılıyor…
 
 
*
 
 
Dedim ya yorum yapmayacağım…
 
 
-
 
 
Sağlıcakla kalın…
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113