Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
Messenger'dan yeni bir özellik daha geldi

Akıllı telefon kullanıcılarının en çok kullandığı programların başında gelen Messenger ugyulamasına gelen yeni özellik kullanıcıların dikkatini çekme başarısı gösterdi. 

Son yıllarda anlık olarak mesajlaşma programlarının giderek artmasından sonra Messenger uygulaması kullanıcılarına canlı yayın video özelliğinden sonra artık grup video özelliği sunmaya devam ediyor. Son zamanlarda giderek artan bu uygulamanın kullanıcılarının sayılarında yaşanan ciddi artışlardan sonra  Facebook aldığı karardan sonra gruplar arasında canlı yayın video özelliğini getirdi.

Grup sohbeti yapmak isteyen kişilerin özellikle en çok kullandığı uygulamaların başında gelen Messenger uygulamasına gelen bu özellikten sonra kullanıcılar artık istediği kişileri görerek bu program üzerinden sohbet etme fırsatını bulacaklardır. Ancak şuan için yapılan çalışmalardan sonra sadece belli sayıda bir canlı yayın video özelliği getiren bu programın sunduğu Messenger canlı yayın video desteği sadece 6 kişi ile birlikte sınırlı kalacaktır. 

İlerleyen zamanlarda bu sayıda artış yapması düşünülen Messenger uygulamasının kaç kişiye kadar video özelliğini sunacak olması merakla bekleniyor. Sizler için önemli olan bu uygulamanın aktif olarak kullanılmaya başlayacak olan kullanıcıların olumlu veya olumsuz olarak geri dönüşlerinden sonra bakalım nasıl tepkiler alacak merak ediliyor. İşte uzun zamandır hayata geçirmeyi düşündüğü Messenger uygulamasının bu özelliği ve kullanıcılarına sunulacak olan tüm detaylar burada. 

Sizlere yakın zamanda çıkacak olan bu uygulamaların tüm detaylarını sitemizden duyurmaya devam edeceğiz. Messenger uygulaması ile yeni gelen özellikler yakın zamanda karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Anahtar Kelimeler
HaberlerTeknolojiMessenger

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku