Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor

2017 yılına sayılı günler kala firmalar arasında yaşanan kıyasıya rekabet farklı boyutlara ulaşmaya başladı. Özellikle son zamanların en çok merak edilen firmalarının başında gelen LG firmasının orta sınıf olarak duyurduğu K serisi telefonlar oldukça dikkat çekici özellikleri ile birlikte kullanıcıların hizmetine sunulacak. 

Akıllı telefon piyasalarında yaşanan kıyasıya rekabetten sonra Apple ve Samsung firmasının hemoganyasına son vermek için çalışmalarına başlayan LG firmasının üretimne hız verdiği ve özellikle de orta seviye telefon kullanıcılarının yakından takip ettiği K serisi telefonlar 5 farklı model ile 2017 yılında kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu K serisi telefonlarda özellikle kullanıcıların tatmin edici özelliklerini bir arada barındıran firmaların başında gelen LG'nin özellike fiyat olarak ülkemizde satış ortalamasının 1000 TL ile 1500 TL bandı arasında rakamlar ile alıcıların karşısına çıkması bekleniyor. 

Son olarak ürettiği amiral gemi telefon olan LG G5 modelinde üstün özellikleri bir arada bulundurmasına rağmen ülkemizde çok fazla bir satış rakamı yakalamayan firmanın yakın zamanda üreteceği bu telefonların nasıl bir satış rakamına ulaşacağı merak konusu olmaya başladı. LG G5 modelinde yaşanan hayal kırıklığından sonra kulllanıcıların karşısına yeni model ve özellikleri bir arada barındıran modeller ile gelmeyi düşünen firmanın özellikle K serisi telefonlar ile 2017 yılında bomba gibi satış rakamları yakalaması bekleniyor. İşte son zamanlarda kullanıcıların merak ettiği LG  K serisi telefonlar hakkında merak ettiğiniz detaylar. 

Anahtar Kelimeler
TeknolojiTelefonLG K

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Steam yeniden indirime başladı
Dünya'nın en ünlü oyun mağazalarının başında gelen Steam üzerinde yeni indirimlerin olduğu bugün...

Haberi Oku