Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
Bu sefer yanan iPhone 6 Plus oldu

Teknoloji haberlerinin en çok okunanlar listesinde yer aldığı günümüzde son günlerde en çok dikkat çeken haberlerin başında gelen telefonların yanmaları oluyor. Özellikle Note 7 telefonların bataryalarında oluşan sorunlardan sonra birçok kullanıcının mağdur olması ve telefonlarının yanması bu konuda firmanın zor durumda kalmasına neden oluyor.

Apple firması ile kıyasıya rekabet içerisinde bulunan ancak son yıllarda üstünlüğünü kaptıran Samsung firmasının Note 7 telefonlarında meydana gelen patlamalar firmanın zor günler geçirmesine neden olduğundan bugün gelen haber Samsung’da yüzlerin gülmesine neden oldu. iPhone 6 Plus modeli ile son yılların en çok satan telefonları başında gelen bu modelinde bir kullanıcının cebinde yanmasından sonra dikkatler telefon patlamaları ve yanmaları üzerine çevrildi.

ABD’de son derece uygun fiyatlara satılan ve çıktığı ilk günlerde uzun kuyruklara neden olan iPhone 6 Plus telefonu bu sefer ABD’de eğitim gören bir öğrencinin arka cebinde alev aldı. Özellikle telefonların batarya konusunda oluşturduğu sorunları ortadan kaldırmak için üzerinde çalışan firmaların bu konuya henüz bir çözüm üretmemesi dikkatlerden kaçmadı. Gelecek nesiller içerisinde yeni telefonlarını piyasalara sürecek olan bu firmaların özellikle teknik özelliklerden çok artık telefonların batarya sorunlarına çözüm getirmek için çalışacaklarını açıklamak istiyoruz.
İşte merak edilen ve ABD’de gündeme bomba gibi düşen iPhone 6 Plus telefonunun bataryasında meydana gelen patlama haberi ve detayları burada.
 

Anahtar Kelimeler
PatlamaIPhone 6 PlusAbd

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku