Spor:
Yorum Yap Yazdır
Galatasaray'da derbi öncesi büyük şok

Bu sezona büyük umutlar ile başlayan ve şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. 

Ligde oynadığı son maçlarda kötü bir performans ortaya koyan ve özellikle iç saha maçlarında Trabzonspor'a ve Başakşehir'e mağlup olarak evinde oynadığı son 2 maçı da kaybeden Galatasaray 17 yıllık galibiyet hasretine son vermek için Fenerbahçe'ye konuk olacak. 

Hollandalı teknik adam Riekerink tarafından son derece yoğun bir çalışma temposu ile çalışmalarına devam eden Galatasaray'a gelen 2 haber taraftarlar ve oyuncular arasında şok yarattı. Bu sezon eski performansına dönem sinyallerini veren Selçuk İnan ve Lukas Podolski bugün yapılan idmana katılmadı. Özellikle bu konuda son zamanların en formda iki oyuncusunun yaşadığı bu sorundan sonra derbi maçı yetişip yetişemeyecekleri merak konusu olmaya başladı. 

Lukas Podolski'nin özellikle karın ağrısı şikayeti ile doktorlar tarafından gözlem altına alınmasından sonra deneyimli oyuncusunun derbiye yetiştirilmesi için özel tedavi yöntemleri uygulanmaya başladı. Uzun zamandır sakat olan ve geçtiğimiz haftalarda takımına dönen Lukas Podolski'nin bu hastalığından sonra derbi maçı kaçırmak istemediği ve derbiyi kazanmak için elinden geleni yapacağını açıklamasından sonra oyuncunun derbiye yetişmesi bekleniyor. 

Kaptan Selçuk İnan'ın ise geçtiğimiz günlerde yaşadığı sakatlığın nüksettiği ve bu yüzden de bugün yapılan idmana katılmadığı açıklandı. Oyuncunun Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi maçta takımda yerini alıp almayacağı merak konusu olmaya başladı. İşte bugün Galatasaray'a gelen kötü haberin tüm detayları burada.

Anahtar Kelimeler
SporHaberlerGüncelGalatasaray

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Samuel Eto'o aldığı teklifi açıkladı!
Konyaspor ile yollarını ayrılan Samuel Eto'o, Fransa'dan teklifler aldığını ve iki sezon daha...

Haberi Oku