Milli Voleybolcu Neslihan Demir tüttürürken yakalandı! Sende mi be..

Milli Voleybolcu Neslihan Demir öyle bir yakalandı ki.. Vay haline neslihan, bi oturuşta bir paket sigaraya bana mısın demedi vallahi.. İçti de içti. Neslihan Demir kadrajlara bu kez kötü yakalandı. Demir yumruk lakaplı milli voleybolcumuz bu hareketi ile herkesin güvenini sarsmış oldu.

Neslihan Demir yakalandı.. Ama ne yakalanma ne yakalanma gözümle görsem inanmazdım ta ki o fotoğrafları görene kadar.. Sende mi Neslihan? desek yanlış olmaz. Milli oyuncumuz bize ne alınsın ne gücensin, her şey ap açık ortada bir sporcuya yakışmayacak bie hareket bunlar. Milli sporcumuz Demir yumruk lakaplı Neslihan Demir sıkıntıdan mı desem neden desem bilmem ama 1 paket sigaraya bana mısın demedi ve içti.


Demir yumruk lakaplı Milli voleybolcu Neslihan Demir, önceki akşam sevgilisiyle oturduğu kafede neredeyse bir paket sigara içti.

Yedi yıllık eşi Orkun Darnel'den Mart ayında boşandıktan sonra oyuncu Kamil Güler'le aşk yaşamaya başlayan Eczacıbaşı Vitra takımında oynayan Milli voleybolcu Neslihan Demir sigara içmeye başladı.

Sevgilisi Kamil Güler'le Cihangir'de yaklaşık üç saat oturduğu kafede Demir neredeyse bir paket sigarayı bitirdi. Arkadaş grubuyla sohbet eden Demir, bir ara sevgilisiyle dudak dudağa öpüştü. Neşeli olduğu görülen Demir, sevgilisi Güler'e espriler yaptığı gözlendi. Bu durumu gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.
Haberler